Qui som CAT

Cada temporada

Noves propostes


Platerets és un espai gastronòmic amb arrels catalanes, on et sentiràs com a casa i podràs compartir bons moments entre amics. Platerets neix de la passió compartida per la cuina i el bon menjar de tres emprenedores de Avinyó, Getxo y Riells de Montseny. Enamora’t dels nostres platerets!

La nostra oferta gastronòmica està basada en la cuina de mercat, fresca i saludable, i els productes mediterranis de proximitat. A Platerets creiem en la importància d’oferir el que la nostra terra ens dóna en cada moment. És per això que apostem per una cuina de temporada, tradicional però amb un toc de creativitat, que integra una selecció dels millors productes de D.O.

VEURE LA CARTA

comidanewsize

Sub 1 CAT

Cuina de mercat

com a casa

A Platerets

t'oferim:


A Platerets volem sorprendre’t cada dia amb els nostres esmorzars i els nostres saludables menús diaris. A més els caps de setmana de 12 a 15 fem brunch i vermuts i alguns diumenges portarem un DJ per fer aquesta experiència més electrònica. Ah! se’ns oblidava dir-te que si vols fer un esdeveniment privat o si vols fer una visita al nostre hort al Montseny, no dubtis a contactar-nos. Estarem encantats d’atendre’t.

Contacta amb nosaltres

Sub 2 CAT